Најдобри услуги за социјални медиуми

Продажбата на услугите на социјалните мрежи ја правиме лесно. Онлајн пазар каде што добивате услуга како што вети и повеќе!

Нашите ексклузивни производи

Social Infinity е едноставна, отворена платформа која ги зближува сите влијателни на социјалните медиуми.

Што правиме ?

Social Infinity е едноставна, отворена платформа која ги зближува сите влијателни на социјалните медиуми.

Гаранција за безбедност

Нови откриени методи како да го подобрите рангирањето на социјалните медиуми

Најдобра поддршка за корисници

Нашите клиенти и нашите услуги се користат ширум светот, ние не нè ограничуваме на одредени земји.

Одличен квалитет

Со користење на нашите услуги, ќе добиете повеќе природни следбеници / претплатници на вашиот профил на социјалните медиуми.

Што луѓето велат

Начини на плаќање

Кредитни и дебитни картички

Ги прифаќаме сите главни кредитни и дебитни картички. Овој начин на плаќање ви дава и опција за плаќање СЕПА за земјите од ЕУ.

PayPal

PayPal е еден од најбезбедните начини на плаќање на пазарот.

Cryptocurrency

Плаќањето со криптовалути може да потрае подолго време за да се потврди поради блокчејнот.

Поврат на средства

Гарантирано враќање на парите за неиспорачаните услуги!

Можеби нема да ја испорачаме ветената услуга од неколку причини, како што се ажурирања на платформите на социјалните медиуми, неточни формати на врски, објави кои не се јавни или непознати.
Кога ќе се појави ваков проблем, нарачката ќе биде означена како завршена, а во деталите за нарачката, ќе видите која од нарачаните ставки е откажана.
Ако не ги рестартирате рачно или не ги поправите неточните формати на врски, нашиот тим ќе ја провери вашата нарачка и соодветно ќе ви ги врати парите.

Нашиот приоритет за враќање на средствата е да го издадеме прво како кредит доколку постои сметка на нашата веб-страница; ако не го стори тоа, ќе биде вратено на начинот на плаќање.
Завршените услуги не се подобни за рефундирање!

Ако имате какви било прашања или барања за рефундирање, ве молиме контактирајте со нашата поддршка во живо!
Затоа што имате право на рефундирање!

Како функционира нашиот систем

Ако сте нови во нашите услуги, препорачуваме да ги прочитате следните објави за општи информации за нарачките, статусите на нарачките, откажувањето на вашите нарачки, враќањето на парите итн.