Shërbimet më të mira të mediave sociale

Ne e bëjmë të lehtë shitjen e shërbimeve të mediave sociale. Një treg në internet ku ju merrni shërbimin siç është premtuar dhe më shumë!

Produktet tona Ekskluzive

Social Infinity është një platformë e thjeshtë dhe e hapur që bashkon të gjithë influencuesit e mediave sociale.

Blej YouTube preferencë

Nga:

Blej Instagram Pamjet e historisë

Nga:

Blej Instagram Shikime Video

Nga:

Blej Twitter Followers

Nga:

Çfarë bëjmë ne ?

Social Infinity është një platformë e thjeshtë dhe e hapur që bashkon të gjithë influencuesit e mediave sociale.

Sigurimi i Sigurisë

Një metodë e re e zbuluar se si të përmirësoni renditjen tuaj në mediat sociale

Mbështetja më e mirë e klientit

Klientët tanë dhe shërbimet tona përdoren në mbarë botën, ne nuk na mbajmë të kufizuar në vende specifike.

Cilësi e shkëlqyeshme

Duke përdorur shërbimet tona, ju do të fitoni më shumë ndjekës / abonentë të natyrshëm në profilin tuaj të mediave sociale.

Çfarë thonë njerëzit

Mënyra pagese

Karta krediti dhe debiti

Ne pranojmë të gjitha kartat kryesore të kreditit dhe debitit. Kjo mënyrë pagese ju jep gjithashtu një mundësi pagese SEPA për vendet e BE-së.

PayPal

PayPal një nga mënyrat më të sigurta të pagesës në treg.

cryptocurrency

Pagesa e kriptomonedhës mund të marrë më shumë kohë për t'u verifikuar për shkak të blockchain.

Politika rimbursimi

Rimbursim i garantuar për shërbimet e padorëzuara!

Ne mund të mos ofrojmë shërbimin e premtuar për disa arsye, të tilla si përditësimet në platformat e mediave sociale, formatet e gabuara të lidhjeve, postimet që nuk janë publike ose të panjohura.
Kur ndodh ky lloj problemi, një porosi do të shënohet si e përfunduar dhe në detajet e porosisë, do të shihni se cili nga artikujt e porositur është anuluar.
Nëse nuk rinisni manualisht ose rregulloni formatet e gabuara të lidhjes, ekipi ynë do të kontrollojë porosinë tuaj dhe do të lëshojë një rimbursim në përputhje me rrethanat.

Prioriteti ynë i rimbursimit është ta lëshojmë atë fillimisht si kredi nëse një llogari ekziston në faqen tonë të internetit; nëse jo, do të kthehet në mënyrën e pagesës.
Shërbimet e përfunduara nuk kualifikohen për rimbursim!

Nëse keni ndonjë pyetje ose kërkesë për rimbursim, ju lutemi kontaktoni mbështetjen tonë të drejtpërdrejtë!
Sepse ju keni të drejtën e rimbursimit!

Si funksionon sistemi ynë

Nëse jeni i ri në shërbimet tona, ju rekomandojmë të lexoni postimet e mëposhtme për informacione të përgjithshme rreth porosive, statuseve të porosive, anulimit të porosive tuaja, rimbursimit të tyre, etj...